Sociala medier

Sociala medier

Sociala medier erbjuder dig goda möjligheter att kommunicera dina erbjudanden och att skapa dialog med din målgrupp. Det finns en enorm potential att nå ut via sociala medier, och det finns företag som uteslutande arbetar med sociala medier för att marknadsföra sig. Vi erbjuder en rad olika tjänster som alla gör det lättare för dig att lyckas i sociala medier.

Sex anledningar till varför du ska arbeta med sociala medier

Möjlighet att skapa dialog med kunder och potentiella kunder.

Kan driva trafik till din hemsida och öka din försäljning.

Kan ge ditt varumärke en personlighet genom sättet du interagerar.

Du får information om din målgrupp och deras beteende.

Du får snabbt feedback om hur dina produkter och tjänster upplevs.

Kostnadseffektivt sätt att nå ut och en möjlighet att sprida dina budskap över hela världen.

Sätta upp konton

För att det ska bli professionellt utfört kan du låta oss sätta upp konton för ditt företag på sociala medier. Vi ser till att bilderna är i rätt format och dimensioner, att text och annan information ligger på rätt ställen. Vi kan även koppla din hemsida till ditt konto, t.ex så att besökare på hemsidan kan börja följa dig på Facebook.

Ta fram idéer och planer för inlägg

Att bli aktiv på sociala medier är lättare sagt än gjort – ofta vet du inte var du ska börja. Låt oss hjälpa dig att ta fram en strategi för hur ditt företag ska jobba med sociala medier, så blir det lättare för dig att komma igång. Vi tar fram långsiktiga och kortsiktiga planer med förslag på teman, inlägg och när de ska publiceras.

Vad säger våra kunder?

Facebook

Facebook har i dagsläget 2.2 miljarder aktiva användare. Hälften av Sveriges befolkning besöker Facebook varje dag och användandet har ökat varje år sedan sidan lanserades. Något som utmärker Facebook är att det används i stor utsträckning av människor i alla åldrar. För att få ut så mycket som möjligt av ditt företags Facebooksida rekommenderar vi dig att annonsera. Vi kan skapa annonser på Facebook åt dig. Facebook ger dig möjlighet att marknadsföra bl.a. dina inlägg, din Facebooksida, din hemsida eller dina evenemang. Vi kan rikta dina annonser till just din målgrupp –  till exempel kan en annons ställas in på att bara visas för kvinnor i åldern 20–35 från Skåne, som är bosatta i Spanien.

Instagram

Instagram har en användarbas på över 1 miljard människor, och erbjuder en unik möjlighet att skapa varumärkeskännedom och associationer med hjälp av bilder, videor och bildspel. Instagram låter dig berätta ditt företags historia i en miljö som präglas av kreativitet och engagemang. 53% av alla svenskar använder Instagram (internetstatistik.se). Fler kvinnor än män använder tjänsten – och ungdomar i betydligt större utsträckning än äldre, även om antalet användare ökar i alla åldersgrupper.

Vill du veta mer?

Skriv ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig!

Läs mer här