AdWords

Framgångsrika AdWordskampanjer

AdWords är en annonseringstjänst som gör det möjligt för dig att annonsera i Googles sökresultat samt på hemsidor som är anslutna till Googles displaynätverk. Med hjälp av AdWords kan dina annonser t.ex. visas när någon söker efter dina produkter eller tjänster på Google. AdWords gör det möjligt för dig att annonsera lokalt, nationellt och internationellt. Du kan t.o.m. välja att enbart annonsera till människor inom en viss radie runt din butik. AdWords är ett utmärkt sätt för dig att öka trafiken till din hemsida, och din försäljning!

Vi är AdWords-certifierade av Google, vilket innebär att vi gått igenom deras utbildningar och klarat deras tester. Vi har ett nära samarbete med Google för att kunna hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt och hålla oss uppdaterade på Googles senaste nyheter.

6 anledningar till varför du ska anlita oss för att hjälpa dig med AdWords

Du betalar bara när någon klickar på annonsen, alltså när den ger resultat.

Du får fler besökare på din hemsida, vilka i sin tur kan dela ditt material i sociala medier och generera word-of-mouth.

Du får snabba resultat – du kan direkt se hur mycket trafik din annonsering genererar.

Du kan tydligt se resultatet av din annonsering då det är mätbart.

Du bestämmer själv inom vilket geografiskt område dina annonser ska visas.

Dina annonser visas enbart för personer som sökt efter det du erbjuder, vilket minimerar övertäckningen och därmed effektiviserar din annonsering.

Vi skapar annonser och annonsmaterial

Vi på Pixl kan hjälpa dig med hanteringen av dina AdWordskampanjer. Allt från att ta fram sökord och utforma annonser till att analysera och rapportera resultaten till dig på ett tydligt sätt. Du bestämmer hur stor din budget för varje månad är sedan tar vi fram kampanjer utifrån de förutsättningarna – och ser till att du får ut så mycket som möjligt för dina pengar.

Vad säger våra kunder?

Remarketing

Med hjälp av remarketing – även känt som retargeting – kan du visa speciella annonser enbart för de personer som har besökt din hemsida och varit inne på särskilda undersidor. Detta ger dig en unik möjlighet att nå personer som har visat intresse för dina produkter och tjänster, vilka ofta är avsevärt mer benägna att kontakta dig och genomföra ett köp.

Vill du veta mer?

Skriv ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig!

Läs mer här