Grafisk design

Grafisk profil

Ett företags grafiska profil är dess visuella identitet – allt du kommunicerar måste hänga ihop för att människor ska känna igen ditt varumärke. Låt oss på Pixl ta fram en grafisk profil till ditt företag så får du den grund du behöver för att bygga ditt varumärke och bli ihågkommen. Vi tar fram grafik som ska genomsyra all din kommunikation för att du ska ge ett professionellt intryck.

Logotyp

En logotyp är kärnan i ditt företags kommunikation. Låt oss designa din logotyp så får du en logotyp som är tidlös, lätt att känna igen och som representerar dig. Vi designar logotyper i vektorgrafik som du sedan kan trycka på till exempel stora banners, dina bilar och visitkort – utan att kvaliteten försämras. Om du redan har en logotyp, men som inte håller kvaliteten när du trycker den, så kan vi hjälpa dig att konvertera den till vektorgrafik.

Vad säger våra kunder?

Trycksaker

Vi kan hjälpa dig att ta fram olika trycksaker utifrån din grafiska profil. Till exempel kan vi designa reklamblad som du kan skicka ut till potentiella kunder, via t.ex. brev eller epost. Vi kan även designa visitkort och se till att du får dem levererade till dig.

Årsredovisningar, fakturor och dokument

Vi kan designa dina dokument så att de följer din grafiska profil och kommunicerar ditt varumärke. Genom att ha en väldesignad årsredovisning kan du göra ett seriösare intryck på ditt företags intressenter. Fakturor och brev bör också utformas efter samma tema som din hemsida, ditt visitkort och din logotyp.

Vill du veta mer?

Skriv ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig!

Läs mer här